پاورپوینت بررسی تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر|40093341

در 21 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر مقدمه پروتئین شیر: ساختمان میسل: در شیر حدود 95% کازئین در ساختارهای کلوئیدی بپاورپوینت بررسی تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر|40093341|ohf275355|تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر, در انعقاد شیر,تاثیر کلسیم کلرید,تحقیق کلسیم کلرید,مقاله انعقاد شیر,بررسی کلسیم کلرید ,PH شیر

در 21 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر


مقدمه

پروتئین شیر:


ساختمان میسل:


در شیر حدود 95% کازئین در ساختارهای کلوئیدی به نام میسل های کازئین وجود دارد .

گروه فسفات با کلسیم پیوند برقرار می کند و کلسیم فسفات کلوئیدی را به وجود می اورند که این پیوندها ساختار میسل را می سازند


انعقاد شیر:


میسل های کازئین در pH طبیعی شیر یعنی حدود 6.7 به دلیل دارا بودن بار منفی میسل و گروهای هیدروفیل در سطح ان به صورت محلول هستند.

دو روش برای انعقاد شیر وجود دارد:

.1انعقاد آنزیمی .2انعقاد اسیدی